Hvem er Prana?

Prana Bogasinet er Danmarks spirituelle magasin, som forener nysgerrighed, bevidsthed, selvudvikling, yoga og helse i et magasin, eller rettere et “bogasin”, som vi kalder det: en hybrid mellem en bog og et magasin. Du er ikke i tvivl, hvorfor vi hedder et bogasin, når du sidder med det i hænderne, og fordyber dig i de unikke og skræddersyede artikler, billeder  og interviews. Vores journalister bruger 6 måneder på at skabe unikt læsestof til dig som du ikke finder på google, så du kan have en finger i luften og mærke, hvor den spirituelle medvind i Danmark bevæger sig hen. 

Vi støvsuger Danmark for de mest spændende spirituelle personer og historier og krydrer essentielle nyheder med ligeså vigtige “gammelheder” i form af visdom, som vi tildels finder i gamle skrifter/bøger og i vise mennesker som vi kontakter.

Så hvorfor abonnere på Prana? Fordi ikke alt findes på nettet – og fordi Prana forener sandhed og bevidsthed, sammen med viden og visdom. Fordi du er her på planeten for at udvikle dig og gøre planeten til et bedre sted at være – Prana er her for dig og vi vil gøre alt for at inspirere og hjælpe dig med din udvikling, samt gøre planeten lidt bedre end den er. Vi tror på sjælen, dyrenes bevidsthed, naturens bevidsthed og at vi er mere end blot kød og blod. Vi tror på, at menneskeheden har et større potentiale, og den ligger et sted hvor kærlighed, empati, intuition er på sit højeste. Vi vil dyrevelfærden, børnevelfærden og en bedre psykiatri, og arbejder helhjertet efter, at hjerterne derude igen bliver hele. Hvor lille eller stor et fodspor vores aftryk så bliver, så vil vi gøre vores bedste, og helst sammen med dig. Velkommen til Prana.

Historie

I foråret 2012 så Prana dagens lys og har siden dengang udviklet sig fra at være et magasin med små 77 sider, til i dag 160 sider. Vi fik i 2014 “Prana Yoga” med som vores siamesiske søster og er stadig her i dag Danmarks eneste yogamagasin. I vinter 2019 relancerede vi Prana magasinet, som herfra gik over til Prana Bogasinet.

Magasinet har haft æren af en lang række fantastiske interviews med en masse spændende mennesker, som alle har haft noget på hjerte. Vi har blandt andet haft besøg af Sadhguru, Master Fatman, Peter Bastian, Thomas Blachman, Anisette Koppel, Byron Katie, Søs Egelind, Lisbeth Dahl, Erik Clausen, Jacob Haugaard, Bruce Lipton og mange flere.

Vi udkommer 2 gange om året (midt juni samt midt december)

F.A.Q

Danmarks eneste yoga magasin

Prana Yoga er Danmarks eneste yoga magasin. Prana Yoga er en fast del af Prana Bogasinet og har været det siden 2014. Du får 55 sider med de seneste nyheder om yoga, både indland som udland, da yoga ligesom så meget andet, ingen grænser har. Dertil får du dybdegående læsning om yogaens filosofi, meditation, mindfulness og meget meget mere, alt samme leveret af Danmarks førende og mest erfarne yogalærere. 

Verdensanderkendte skribenter og personer

Skribenterne og de personer vi interviewer er ikke bare nogle af Danmarks mest erfarne, de er ikke kun verdenskendte, men verdensanderkendte…fordi vi kender forskellen. Vi glæder os til at inspirere dig med Prana Yoga og håber vi ses i din postkasse hvis du ikke allerede er abonnent på Prana!

Tilmeld vores nyhedsbrev
Gå ikke glip af nye gratis artikler og nyheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her
Gå ikke glip af nye gratis artikler og nyheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her