Om Prana

Hvem er Prana?

Hvem er vi?
Prana Bogasinet er Danmarks spirituelle magasin, som forener nysgerrighed, bevidsthed, udvikling, yoga og helse, i et magasin, eller rettere et “bogasin”, som vi kalder det. En hybrid mellem en bog og et magasin. Du er ikke i tvivl hvorfor vi hedder et bogasin, når du sidder med bogasinet i hænderne, og fordyber dig i de unikke og skræddersyede artikler, billeder og interviews vores journalister bruger 6 måneder på at skabe til dig, så du kan have en finger i luften og mærke hvor den spirituelle medvind i Danmark bevæger sig hen.

vi støvsuger Danmark for de mest spændende spirituelle personer, historier og krydrer essentielle nyheder med ligeså vigtige “gammelheder” i form af visdom, som vi tildels finder i gamle skrifter og bøger og tildels trækker frem i vise mennesker som vi kontakter. Så hvorfor abonnerer på Prana? Fordi ikke alt findes på nettet – og fordi Prana forener sandhed og bevidsthed, sammen med viden og visdom. Fordi du er her på planeten for at udvikle dig og gøre planeten til et bedre sted at være – Prana er her for dig og vi vil gøre alt for at inspirere dig og hjælpe dig med din udvikling, samt gøre planeten lidt bedre end den er, hvor lille eller stor et fodspor vores aftryk så bliver, så vil vi gøre vores bedste, og helst sammen med dig. Velkommen til Prana.


Vores yogastudio har samarbejdet med https://www.steinapotek.com online-apotek i mange år. I dette apotek finder du et stort udvalg af lægemidler til styrke, hurtig og gratis levering i Danmark og meget mere.

F.A.Q

Historie

I foråret 2012 så Prana dagens lys og har siden dengang udviklet sig fra at være et magasin med små 77 sider, til i dag 160 sider. Vi fik i 2014 “Prana Yoga” med som vores siamesiske søster, og Prana Yoga er stadig her i 2020 Danmarks eneste yogamagasin.

Magasinet har haft æren af en lang række fantastiske interviews med en masse spændende mennesker, som alle har haft noget på hjerte. Vi har blandt andet haft besøg af Master Fatman, Peter Bastian, Thomas Blachman, Anisette Koppel, Byron Katie, Søs Egelind, Lisbeth Dahl, Erik Clausen, Jacob Haugaard og mange flere.

I vinter 2019 relancerede vi Prana magasinet, som herfra gik over til Prana Bogasinet. Vi har fået et nyt look og ser nu frem til endnu flere spændende interviews og artikler i fremtiden.

Vi udkommer 2 gange om året (midt juni samt midt december)

Du kan købe bogasinet her på webshoppen under løssalg eller hos vores mange forhandlere. Se mere under "find forhandler" i hovedmenuen.

Bogasinet udkommer to gange om året - Midt juni og midt december. Abonnenter kan forvente at få det leveret til døren ca.7 dage før den er at finde i butikkerne. (ca.230 forhandlere, herunder Magasin, Salling, 7-Eleven, Yogacentre m.m)

Vi bruger noget man kalder for schweizerbind og med schweizerbind limer man ikke ryggen sammen med omslaget, da dette typisk giver en klassisk "bue" i opslaget. Med schweizerbind får du en plan åbning så din bogasin lægger sig helt fladt ned. Så bare rolig, dit bogasin er ikke gået i stykker. Bonussen er også, at limen var det eneste smågiftige i magasinet før, så nu er vi også foruden det.
Ja, det kan du sagtens. Du skal bare skrive din egne fakturerings- og betalingsoplysninger, og skrive gavemodtagerens navn og adresse. Skriv gerne hvis abonnementet skal opsiges med det samme i kommentarfeltet. Så må modtageren selv sørge for at genoptegne abonnementet hvis denne er glad for prøve/gave perioden. Har du yderligere spørgsmål, så kontakt os gerne.

Ja, er du interesseret i at annoncere, så ring til os på +45 60 40 70 60, så skræddersyes vi din virksomheds annonce så den passer til jeres interesser. Prana når ud til 60.000 bevidste læsere og tallet er stadig voksende.

Evt så ring direkte til vores annonceafdeling på 60407060, hvis i har yderligere spørgsmål.

Er du interesseret i at blive forhandler, så skriv en mail til os på info@prana.dk. Vores forhandleraftale er måske en af de mest lukrative, da vi altid tænker på vores samarbejdspartnere med et åbent og holistisk hjerte - med andre ord: jeres avance er høj.

Evt så ring direkte til vores annonceafdeling på 60407060, hvis i har yderligere spørgsmål.

Danmarks eneste yoga magasin

Prana Yoga er Danmarks eneste yoga magasin. Prana Yoga er en fast del af Prana Bogasinet og har været det siden 2014. Du får 55 sider med de seneste nyheder om yoga, både indland som udland, da yoga ligesom så meget andet, ingen grænser har. Dertil får du dybdegående læsning om yogaens filosofi, meditation, mindfulness og meget meget mere, alt samme leveret af Danmarks førende og mest erfarne yogalærere.

Verdensanderkendte skribenter og personer

Skribenterne og de personer vi interviewer er ikke bare nogle af Danmarks mest erfarne, de er ikke kun verdenskendte, men verdensanderkendte…fordi vi kender forskellen. Vi glæder os til at inspirere dig med Prana Yoga og håber vi ses i din postkasse hvis du ikke allerede er abonnent på Prana!
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.